Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!

EMail Afdrukken

Agenda

Event 

Thuiswedstrijd theatersport Lunetics versus Cosa Nosa
Title:
Thuiswedstrijd theatersport Lunetics versus Cosa Nosa
When:
04.02.2012 20.00 h
Where:
Theater de Musketon - Utrecht
categorie:
Thuiswedstrijd

Description

Thuiswedstrijd theatersport Lunetics versus CosaNosa uit Rotterdam.

wedstrijd 4 februarie Lunetics versus CosaNosa

 

CosaNosa is een groep clowns op zoek naar absurditeit, kwetsbaarheid, humor, wanhoop, mislukking en succes. Momenten van uitbundige pret, groot verdriet, uitzichtloze wanhoop en immense verwondering wisselen elkaar in rap tempo af.

Tableau de la Troupe Cosa Nosa

Theatersporters zijn sterk in babbelen en spitsvondige woordgrapjes. CosaNosa spreekt en zingt alleen in jabber. Waar theatersporters meestal binnen de lijntjes blijven, is een spelvorm voor ons een rekbaar begrip. Onze intentie is Sinds 2009 speelt CosaNosa ook in het theatersportcircuit. Jabber, dans, slapstick, zang, absurdisme en ontroering gaan moeiteloos in elkaar over tijdens de voorstelling. We stappen met een open vizier de scènes in, zonder iets te plannen of vooraf in te vullen. Het verhaal komt gewoon op ons pad. Het publiek is vaak blij verrast.

 subtiel, emotioneel en fysiek spel ‘in het moment’ en dat geeft een mooi contrast met de gangbare theatersport-spelvormen. ‘Less is More’ is ons credo.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 

 Venue

Theater de MusketonMap
Locatie:
Theater de Musketon   -   Website
Street:
Hondsrug 19
ZIP:
3524 BP
City:
Utrecht
Country:
Country: nl

Description

Theater De Musketon is uitstekend bereikbaar. Het ligt midden in de Utrechtse wijk Lunetten (vlakbij Knooppunt Lunetten) ten zuidwesten van het Winkelcentrum (klik voor googlemapslocatie op 'voetjes'-icoontje hierboven.

EIGEN AUTO:

Volg de borden Utrecht. Vervolgens rijden richting Rondweg Utrecht Zuid (A12)

Neem  bij Knooppunt Lunetten op de parallelbaan van de A12 afslag 18, 

Routekaart Musketon

Lunetten Utrecht Zuidoost.

Volg de borden naar de Musketon. Er is gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van de Musketon (stel op uw navigatiesyteem als straat 'Treek' in. Zie ook routekaart.

BUS

Neem vanuit de stad, stadslijn 8 richting Station Lunetten, halte Betuwe. Nu is het nog ongeveer 1,5 minuut lopen. Zie routekaart.

TREIN

Reis naar station Utrecht Lunetten. Loop 5 minuten (weg oversteken ter hoogte van ARTISTO-zalencentrum, langs water lopen tot voorbij winkelcentrum, aan linkerzijde zie je 'De Musketon', tevens bibliotheek). Of neem vanaf dit station stadsbus, lijn 8 richting Station Overvecht, stap uit bij halte Betuwe en loop nog 1,5 minuut. Zie routekaart.

Minder validen:

Theater De Musketon en is goed bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelers en overige minder validen.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google