Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
Fout
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more

Nieuwe leden zijn welkom

poster ledenwerving_Lunetics_2012_small

Wij zijn een enthousiast en gezellig theatersportteam uit Utrecht en we hebben ruimte voor een paar nieuwe leden!

Wij spelen met passie en willen vooral veel leren. Wat dat betreft zijn wij ambitieus, maar als wij falen, doen we dat met glans!  We spelen omdat we het zelf leuk vinden, en doen dat het liefst voor publiek, gemiddeld vijf thuis- en vijf uitwedstrijden (plus eventuele ad hoc optredens).

We trainen iedere donderdagavond van 20 tot 22 uur in buurtcentrum 'De Musketon', en drinken daarna vaak nog wat in de bar. 

Wil je kennis met ons maken? Kom dan een paar keer kosteloos en vrijblijvend meespelen om te kijken of het wederzijds klikt. Voorwaarde is dat je minimaal een basiscursus theatersport hebt gevolgd zodat je al bekend met de basisprincipes en de belangrijkste games. Nog geen theatersportervaring? In dat geval is misschien de basiscursus theatersport die we na de vakantie organiseren interessant voor je.

Neem gerust contact met ons op via het mailadres Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , twitter ons via @delunetics of pak de telefoon: 0877841081. Tot ziens?!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google