Nieuwsbrief
Ontvang onze nieuwsbrief!
twitter Bird meer info...!
Fout
  • MMS Blog needs PHP's IMAP extension to function. Read more
notice
  • SlideshowFX Plugin: Error message exists in the article

Theatersportgroep Lunetics zoekt nieuwe leden

logo LuneticsWij zijn een enthousiast en gezellig theatersportteam uit Utrecht en we hebben per september ruimte voor een paar nieuwe leden!

Wij spelen met passie en willen vooral veel leren. Wij zijn wat dat betreft ambitieus, maar als wij falen, doen we dat met glans!  We spelen omdat we het zelf leuk vinden, en doen dat het liefst voor publiek, komend jaar spelen we vier thuiswedstrijden en vijf uitwedstrijden.

We trainen iedere donderdagavond van 20 tot 22 uur in buurtcentrum 'De Musketon', en drinken daarna vaak nog wat in de bar. Volgend jaar werken we met blokken van 3 lessen, waarbij voor elk blok een docent benaderd is voor een specifiek thema. Daarnaast worden regelmatig muzikale lessen in samenwerking met een pianist gegeven en tenslotte wordt er ook maandelijkse door één van de lunetics een training gegeven inspelend op het dan behandelde thema. Tot slot organiseren we eens per jaar voor leden een theaterweekend met gespecialiseerde workshops. Zo hebben we de afgelopen jaren workshops gehad op gebied van muziek, clownerie, maskertheater, Commedia d'ell Arte en storytelling.

SlideshowFX: Album not found
(Activate full report mode to get more details)

Wil je komend seizoen kennis met ons maken? Kom dan een paar keer kosteloos en vrijblijvend meespelen om te kijken of het wederzijds klikt. Voorwaarde is dat je minimaal een basiscursus theatersport bij ons of elders hebt gevolgd zodat je al bekend met de basisprincipes en enkele games.

Neem gerust contact met ons op via het mailadres Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken , twitter ons via @delunetics of pak de telefoon: 0877841081. Tot ziens?!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google 

 

Picasa slideshow for Joomla! by www.OopsTouch.com